A beruházóról

OTP Ingatlanbefektetési Alap

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap szakértők által összeválogatott, megfelelően diverzifikált ingatlanportfólióval rendelkezik, amelyben irodai, kereskedelmi, logisztikai ingatlanok egyaránt megtalálhatók. Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő a portfólióba kerülő ingatlanok kiválasztásánál egyaránt törekszik a hozamtermelésére és az értéknövekedés elérésére.

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap nyílt végű, így a befektetési jegyek vásárlása és visszaváltása folyamatosan elérhető a Forgalmazóknál.

Az Alap fő jellemzői:
Kockázati szint: Alacsony
Ajánlott befektetési időtáv: Legalább 1 év
Főforgalmazó: OTP Bank Nyrt.
Társforgalmazók: CIB Bank Zrt. - Private Banking, Budapest Bank Nyrt.
Letétkezelő: OTP Bank Nyrt.
Könyvvizsgáló: Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.
Alap indulása: 2002. 12. 10.

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelőről

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. tevékenysége a befektetési alapkezelés, ezen belül közvetlenül vagy közvetett módon ingatlanba fektető alapok kezelését is végzi.

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő célja, hogy olyan speciális befektetési termékeket kínáljon a befektetők részére, amelyek az ingatlanpiac lehetőségeinek kiaknázásával biztosítanak hozamot. Mindehhez stabil hátteret biztosít az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő sokéves, ingatlanalapok kezelésben szerzett tapasztalata.

Az OTP Ingatlanbefektetési Alapról

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap célja, hogy olyan ingatlanokat vásároljon a befektetők által rendelkezésre bocsátott pénzen, melyek kedvező bérleti díjbevétellel bírnak, valamint értéknövekedéssel is gyarapítják az Alap vagyonát. Az Alap kezelése során fontos szempont a befektetések kockázatának csökkentése, így különböző piaci szegmensekben vásárol ingatlanokat, szakértők által összeválogatva. Ezen elvek figyelembevételével különböző helyszíneken, több típusú, jellemzően irodai, kereskedelmi, logisztikai ingatlant tart és ad bérbe. Amellett, hogy az ingatlanok elhelyezkedése és funkciója különböző, a bérlői összetételt is több, a saját működési területén erős vállalkozás és intézmény jellemzi. A befektetők a hozamot a befektetési jegyek árfolyamnyereségén realizálja. A befektetésen elért, nem évesített hozamot a visszaváltási és vételi árfolyam hányadosa adja.

Céginformációk

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) az OTP Bank 100%-os tulajdonában lévő társaság. Az Alapkezelő tevékenysége befektetési alapkezelés ezen belül közvetlenül, vagy közvetett módon ingatlanba fektető alapok kezelése.

Az Alapkezelő célja, hogy olyan speciális befektetési termékeket kínáljon a befektetők részére, melyek az ingatlanpiac lehetőségeinek kiaknázásával biztosítanak hozamjövedelmet. Mindehhez stabil hátteret biztosít az Alapkezelő sokéves, ingatlanalap kezelésben szerzett tapasztalata.

 

További információkért kérjük, látogasson el az OTP Ingatlanalap honlapjára (www.otpingatlanalap.hu), ahol többek között az Alap jelentései és beszámolói mellett befektetéseinkről is képet kaphat.

Az oldalon megjelenő minden információ csak tájékoztató jellegű. OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.